Στην προσπάθεια να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας στα προϊόντα που επιλέγουν από inkexperts.gr προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, για την ανταλλαγή ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 5 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγραφα παραλαβής, με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους πιο κάτω όρους.

Παρακαλώ σημειώστε ότι:

 • Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε επιστροφές προϊόντων που δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους πολιτικής επιστροφών που αναφέρονται πιο κάτω.
 • Επίσης μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων αυτών που θα επιστραφούν πίσω σε σας στην περίπτωση μη τήρησης των προδιαγραφών.

Οι πιο κάτω όροι πρέπει να πληρούνται για την επιστροφή των προϊόντων στο orders@inkexperts.gr

 • Το δικαίωμα επιστροφής ανταλλαγής να μην υπερβαίνει τις 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγραφα παραλαβής και να γίνεται αποστολή e-mail με το αίτημα επιστροφής στο orders@inkexperts.gr ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 23510-46711.

 • Όλες οι επιστροφές και ανταλλαγές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν, και με όλα τα παρελκόμενα χωρίς σημάδια φθοράς και σε κατάσταση επαναπώλησης.
 • Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που έχει με την αγορά του προϊόντος, όπως και την συσκευασία (πχ κουτί παπουτσιών) που συνοδεύει αυτό.
 • Όταν λάβετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, αναγνωρίζουμε ότι θα θελήσετε να τα δοκιμάσετε για να επιβεβαιώσετε αν αυτά ικανοποιούν τις προσδοκίες σας.
 • Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.
 • Εάν μένετε εντός Κατερίνης , μπορείτε να φέρετε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε με την απόδειξη αγοράς στο κατάστημα μας και το προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα προϊόν αντικατάστασης.
 • Παρακαλώ να θυμάστε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων, αν τα επιστρεφόμενα προϊόντα πληρούν όλους τους παραπάνω όρους και είναι κατάλληλα προς πώληση κατάσταση.

Σημειώστε ότι η επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μια φορά. Για την Κύπρο το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.

Για επιστροφή μη λανθασμένου, μη κατεστραμμένου ή γενικότερα μη ελαττωματικού προϊόντος με σκοπό την επιστροφή των χρημάτων, ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής της επιστροφής. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείτε εντός 5 ημερών σε λογαριασμό Iban που θα μας αποστείλετε στο e-mail orders@inkexperts.gr γνωστοποιώντας το αίτημα και τον αριθμό παραγγελίας .Εάν η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με χρεωστική κάρτα ,αντίστοιχα θα γίνει και η επιστροφή.

Ο πελάτης έχει πάντα την ευθύνη της αποστολής πίσω στα γραφεία μας του προϊόντος, καθώς ως παραλήπτης δεν είναι δυνατό η www.inkexperts.gr να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας σε οποιαδήποτε ταχυδρομική/μεταφορική.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Η inkexperts.gr αποδέχεται την ευθύνη για αποστολή λανθασμένου ή γενικότερα ελαττωματικού προϊόντος η οποία θα πρέπει να δηλωθεί και επιστραφεί μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγραφα παραλαβής, με αποστολή e-mail στο orders@inkexperts.gr Η αντικατάσταση γίνεται χωρίς έξοδα του παραλήπτη ή ολική επιστροφή χρημάτων στην περίπτωση που δε συμφωνείται η αντικατάστασης .Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείτε εντός 5 ημερών σε λογαριασμό Iban που θα μας αποστείλετε στο email orders@inkexperts.gr γνωστοποιώντας το αίτημα και τον αριθμό παραγγελίας .

 • Η αίτηση επιστροφής και ανταλλαγή να μην υπερβαίνει τις 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγραφα παραλαβής και να γίνεται με αποστολή e-mail στο orders@inkexperts.gr .
 • Όλες οι επιστροφές και ανταλλαγές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν, χωρίς σημάδια φθοράς
 • Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που έχει με την αγορά του προϊόντος, όπως και την συσκευασία (π.χ. κουτί παπουτσιών) που συνοδεύει αυτό.

Εμείς θα επιστρέψουμε όλα τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex ή Center για την αποστολή των εμπορευμάτων πίσω σε μας. Δεν μπορούμε να δεχτούμε την ευθύνη για τα επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται κατά τη διάρκεια της επιστροφής.